2017/05/01

Aký bol seminár od Feeda?

V článku Feedo seminár v Bratislave - už som prihlásená som Vám spomínala, že bude prvý seminár v Bratislave. Je za nami, už dva mesiace a v tomto 🎥 videu Vám poviem ako bolo 😍.

Áno, postrehli ste dobre. Opäť bude seminár a to 13.05.2017 s pani MUDr. Michalou Kňežkovou v Bratislave. Viacej informácií  na Feedo blogu. Kto má záujem - nezabudnite sa prihlásiť.

Vo videu som prezradila cenné informácie zo seminára.
  • Jedno dôležité číslo, ktoré je NON-STOP a môže Vám pomôcť ak Vaše dieťatko pojedlo nejakú chémiu, rastlinu,...NTIC – Národné toxikologické informačné centrum + 421 2 54 774 166
    Dúfam a prajem si aby sme ho (MY aj VY) nikdy nepotrebovali vytočiť.
  • Lekárnička do kočiara - je dôležitá! Treba ju mať stále pri sebe. Ako sme si ju zhotovovali a ako vyzerá, čo obsahuje. Vám prezradím, už čoskoro. (napísať, dokončiť video ale najprv dopísať recenziu pre feedo:)

Ďalšie novinky, na ktoré sa môžete tešiť.
  • Môžete sa tešiť aj  na novú recenziu - sú to modely od SAFARI – vývin včely, ktorá ma posúva vpred (doslova nakopla) a byť opäť tvorivá, vytvárať aktivity aj pre svoje vlastné dieťa. Tieto aktivity sú tvorené priamo pre Beníka a možno pomôžu aj Vám spríjemniť doobedie (ak nechodia deti do škôlky), poobedie alebo nejaký ten upršaný deň.
Prajem krásny predĺžený víkend.

0 komentáre:

Zverejnenie komentára