2015/07/25

Testovanie-Recenzie

Milé blogerky,

môj synček Ben a Ja budeme testovať produkty, ktoré otestujeme a prinesieme Vám o nich cenné informácie (rady). Napíšeme aj o pozitívach, negatívach alebo ako sa využíva v praxi.
            Určite tu nenájdete veľa druhov detskej kozmetiky, pretože Beník má veeeeľmi citlivú pokožku. Ale môžem napísať aj o kozmetike, ktorú sme používali predtým a teraz. Popíšem aj skúsenosti iných mamičiek, ktoré môžu mať výborne hodnotenia na kozmetiku, ktorú my nepoužívame. Musíme si ale uvedomiť jedno, že každé dieťatko je výnimočné ako vonkajšími prejavmi (farbou pleti, očí, vlasov,...) tak aj precitlivenosťou na rôzne produkty. Samozrejme, že to neplatí len o kozmetike, platí to aj o hračkách - jedno dieťa sa vyhrá dlhšie ako to druhé. Každé dieťa má iný priebeh vývinu a to si treba uvedomiť. Netreba ich porovnávať s inými deťmi alebo susedom Maťkom, ktorý je rovnako starý ale v motorike je šikovnejší ako ten Váš. Alebo opačne.
           Tiež budem písať - keď bude čas na hračky, detské oblečenie, obuv, pomôcky pre mamičky. Celkovo na veci, ktoré máme my doma a sme s nimi spokojní. :):) Možno niekomu pomôžu a bude rád, keď si tu nájde text, foto alebo video s recenziou/testovaním. Budeme sa tešiť aj na Vaše skúsenosti, rady alebo tipy na iné produkty.

1 Recenzia alebo Beníkovo prvé testovanie pána Skipa už čoskoro.
Kto to je pán Skip? Nechajte sa prekvapiť.

 


0 komentáre:

Zverejnenie komentára