2015/10/17

Termoobal k fľaške od Pacific baby

Našu novú fľaško - termosku sme Vám testovali a písali o nej, už dávnejšie. Viacej v článku TU .
  
Ale sme s ňou natoľko spokojní a to hlavne BEN, že sme sa rozhodli mu zakúpiť termoobal . Je naozaj taký pekný a dobrý ako píšu. Foto obrázku z produktu zodpovedá reálnemu zobrazeniu. A v skutočnosti modrá farba obalu je krajšia ako na obrázku. Veď môžete porovnať. 

Obrázok z internetového obchodu Feedo.sk

 
            


 Reálna fotografia nášho kúpeného termoobalu:)



V balení bolo naozaj toľko veci, koľko aj píšu na nete. 

Termoobal, ktorý má naozaj termoizolačné schopnosti a nápoj v termoske je dlhšie teplýDá sa uzavrieť ale vrchnák z termosky je trošku vidieť:( Je šikovný - zavesím ho na rukoväť kočiara alebo vložím do kabelky, tašky a ide sa von.

Silikónový ochranný krúžok, ktorý chráni spodnú časť termosky pred nárazmi a poškriabaním. Tento ochranný krúžok má svoju nevýhodu a to, že keď termosku vyťahujete z termoobalu, silikónový ochranný krúžok sa v obale stiahne z termosky a ostane tam. Nič iné Vám neostáva a musíte ho vytiahnuť, a opäť nasadiť. Ale po niekoľkých dňoch používania som na to prišla. Termosku celú nevyťahujem (zvíťazila moja lenivosť) ale len z hora trocha stiahnem obal, vrchnáčik oddelím od termosky a  silikónový krúžok ostane na termoske:). A Beník sa pohodlne napije z termosky.

Ben, už je veľký chlapec a som rada, že na to prišiel sám pred niekoľkými mesiacmi. Nepotrebujeme, už cumlík na spanie:):) Jedného pekného dňa som mu pred spánkom podala cumlík ako to bolo našim zvykom. Náš drobček alebo veľký chlapec ho nechcel a cumlík letel z kočiara na zem. Myslela som si, že sme prišli do obdobia vyhadzovania/hádzania hračiek alebo nepotrebných vecí na zem. Ale nebolo to tak. Skúšala som mu ho dať do ruky 2x a 2x vyletel ako strela. Šup na zem. Samozrejme, že za každým bol umytý. Pri tomto zaspávaní som to, už viackrát neskúšala. U nás platí pravidlo: 3x a dosť! Zaspal bez cumla a ďalšie zaspávanie bolo podobné ako predchádzajúce - bez cumla. Tak sme sa zbavili cumlíka a to mal možno 10mes. Prečo to píšem? Pretože, už nepotrebujeme piť z fľašky, ktorá má cumel. I keď piť z Aventky so sosáčikom bol boj. No, nakoniec sám určil, kedy je správny čas. A prišiel v tedy, keď začal lietať cumlík na všetky svetové strany. A dnes, už je ďalšia vymoženosť k tejto termoske na ceste k nám domov. Ako sa len teším. Keď docestuje dáme vedieť, čo a ako:)

Vaša SiM

alebo


0 komentáre:

Zverejnenie komentára