2015/09/13

Nová fľaška od firmy Pacific baby

 Je to jasne,

dobre známe, 

že mliečko dáva kravička

a mne zas moja mamička.    


Ale v mojej fľaštičke mliečko nenájdete.
Len prevarenej vodičky na zapitie po dobrej ryžovej chrumke alebo na pobavenie z dlhej chvíle. Táto vodička z novej fľaštičky má rovnakú teplotu ako pred 2 hodinami. Ako je to možné? Nie, nie, nemám fľašku vytiahnutú z termoobalu. Ale mám ju v termoske, ktorá sa volá Termoska Pacific Baby All in One vínovej farby s huseničkou (novší typ PACIFIC BABY Hot-Tot Termoska 200 ml).

 

 

 

 

 

 

Sadu termosiek Pacific Baby majú aj v iných farbách.

 

 

 

 

 

Termoska Pacific Baby All in One v skutočnosti a jej realizácia.

 

Asi ste začali rozmýšľať ako je možné, že pijem priamo z termosky. Tak Vám to hneď prezradím. Už pri pozeraní originálnej krabice som s mamičkou zistil, že to je neobyčajná, univerzálna a bez konkurenčná termoska vyrobená z nerezavej ocele, ktorá má dvojpláštovú vrstvu a udrží teplu tekutinu až 7 hodín. Vedľa nej bola uložená plastová fľašku so silikónovým cumľom.

Krabicu sme rozbalili a čakalo nás milé prekvapenie. Zistili sme, že tento set sa dá kombinovať s príslušenstvom, ktoré je v balení. Na zadnej časti obalu je ukázané ako jednotlivé časti skladať. Je to jednoduchý návod.

 

Toto balenie obsahuje: termosku, vrchnák na termosku, plastovú fľašku 200 ml s plastovým viečkom, silikónový cumlík (s pomalým prietokom pre novorodencov do 3 mesiacov) s uzáverom, krúžok pre upevnenie plastovej fľašky v termoske, plastový krúžok (redukcia) k ďalším vrchnáčikom, ale tie sa musia dokúpiť.

      

Pre Vás sme nafotili jednoduché zloženie z jednotlivých časti  a tiež mamičkinu improvizáciu, keďže zatiaľ nemáme dokúpené ostatné vrchnáčiky.

 

1.      Samostatná (zloženia) plastová fľaška, je vhodná na leto.

Jej objem je 200 ml, silikónový cumlík (s pomalým prietokom pre novorodencov do 3 mesiacov), uzáver a plastový vrchnáčik. Na feedo.sk sa dá dokúpiť silikónový cumlík so stredným prietokom alebo rýchlim prietokom. Je možnosť dokúpiť aj celé náhradné fľašky.

 

2.      Fľaška v termoske.

Do termosky sa dá vložiť celá plastová fľaška z predchádzajúceho bodu. Z hora sa prichytí plastovým krúžkom, a uzavrie ju vrchnák od termosky. Náhradné krúžky na termosku opäť nájdete na internetovom obchode.

 

3.      Možné je využiť plastový krúžok (redukciu) k ďalším vrchnáčikom, ale tie sa musia dokúpiť. Táto redukcia zväčšuje objem tekutiny v termoske z 200 ml na 270 ml. Mamička to tak nenechala a začala špekulovať. Prejavila sa jej improvizácia. Po zistení, že také vrchnáčiky nemáme kúpené, si nachystala vrchnáčik z Avent fľašky verte alebo nie, tie časti pasovali. Fantastická termoska :)

4.  Ďalším vrchnáčikom z Avent sme objem 200 ml zväčšili na 295 ml. Táto redukcia termosky je vhodná od 9 mesiacov.

Originálny vrchnáčik s cumlíkom a držiakom na ručičky v rôznych farebných prevedeniach.

 

Ďalšie možnosti nemáme dostupné ale tu je fotografia so všetkými časťami, ktoré sme použili.

  Na obrázku vidíte posledné dve možnosti. Jednou z nich je fontánka tiež v rôznych farbách.

     

K termoske je možné dokúpiť aj ochranný obal, ktorý predlžuje termoizolačnú funkciu termosky o 1-2 hodiny, sú k nej aj silikónové krúžky, ktoré chránia termosku pred poškriabaním. Dá sa zavesiť na rukoväť kočiarika. A je vhodná aj pre fľašky od inej značky.

Je málo vecí, ktoré budú rásť so mnou, no toto je jedna z nich. Najviac sa teším z toho, že v týchto chladných mesiacoch nebudem mať studenú vodičku, mliečko, čaj alebo džús pri prechádzkach v kočiari.

 

Pá-pá Ben a mamička Sima

0 komentáre:

Zverejnenie komentára